Hero Image

Ontmoet ons team

Team Photo

't Bakhuus is een unieke cafetaria-formule, opgericht door Andy Shan in 2004. Na jarenlange ervaring en kennis op te hebben gedaan in zijn eigen snackbar, besloot Andy om de formule uit te breiden en een keten op te zetten. In 2015 opende het eerste filiaal in Ede en sindsdien is 't Bakhuus uitgegroeid tot een succesvolle keten met 60 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Andy Shan
Andy Shan
directeur

Ik ben Andy Shan, oprichter van 't Bakhuus. In 1997 verhuisde ik van China naar Nederland en werkte in diverse horecabedrijven. In 2004 opende ik mijn eerste zaak in Olst, en in 2015 startte het eerste Bakhuus filiaal in Ede. Nu hebben we ruim 60 vestigingen en zijn we vastbesloten om verder te groeien.

Leon Steinen
Leon Steinen
formule manager

Mijn naam is Leon Steinen en sinds 1 februari 2025 ben ik gestart als Formule Manager bij 't Bakhuus. De afgelopen 15 jaar heb ik waardevolle ervaring opgedaan bij twee horecagroothandels. Die kennis en inzichten wil ik nu inzetten om de ondernemers van 't Bakhuus te ondersteunen en verder te helpen groeien. Dankzij mijn achtergrond zie ik volop kansen en mogelijkheden binnen de formule, en ik kijk ernaar uit om deze samen met de ondernemers deze te benutten. Samen met mijn collega Jennyfer werken wij eraan, om 't Bakhuus naar een hoger niveau te tillen.

Jennyfer Hong
Jennyfer Hong
accountmanager

Ik ben Jennyfer Hong, accountmanager bij ’t Bakhuus sinds januari 2023. Geboren in China en opgegroeid in Roermond, van jongs af aan hielp ik mee in de horecazaak van mijn familie. Die ervaring heeft mij gevormd en helpt me om goed aan te sluiten bij de belevingswereld van cafetaria-ondernemers. Same met Andy en Leon ben ik het aanspreekpunt voor (potentiële) Bakhuus-ondernemers. Met ons team ondersteunen we hen dagelijks om hun onderneming nóg succesvoller te maken.

Sander Weys
Sander Weys
accountmanager

Mijn naam is Sander Weys en werk sinds 2021 bij 't Bakhuus. Eerst begon ik met de intentie als bijbaan, later begon hier fulltime te werken. Sinds een jaar houd ik me meer bezig met de formule en probeer daar zoveel mogelijk aan bij te dragen. Samen met het team streven we naar de beste kwaliteit voor de ondernemers. 't Bakhuus is nog steeds hard aan het groeien en zij bieden mij veel kansen om mezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Gwen Poppe
Gwen Poppe
administratie

Mijn naam is Gwen Poppe, sinds 2021 ben ik werkzaam bij 't Bakhuus. Naast mijn HBO studie werk ik ongeveer vier dagen per week bij 't Bakhuus. Ik begon mijn carrière bij 't Bakhuus achter de kassa en in de bediening. Sinds anderhalf jaar ben ik ook betrokken bij administratieve taken en help ik mee met marktonderzoeken voor nieuwe zaken. Deze extra verantwoordelijkheden hebben mijn inzicht in bedrijfsvoering en marktanalyse vergroot en hebben me waardevolle ervaring gegeven die zowel mijn studie als mijn toekomstige carrière ten goede komt.

Een blik op onze stijl

Ondernemers aan het Woord

Ming

Wij zien nog steeds elk jaar een stijgende omzet! Zelfs in deze onzekere tijd zijn we hard aan het groeien. We zijn dankbaar voor deze mooie zaak en hopen dat we hier nog vele jaren mee mogen doorgaan.

Ming
eigenaar van Bakhuus Parkweide Ede
Xi Zhen Yu

In 2019 werden we genomineerd als “De beste ondernemer van het jaar” in Duiven en het afgelopen jaar als “De beste werkgever.Wij zijn een begrip in de buurt geworden!

Xi Zhen Yu
eigenaar van Bakhuus Duiven
Xiao Ming & Celine

Het succes dat wij hebben behaald is bewijs dat het een goede keuze was om onderdeel te worden van 't Bakhuus!

Xiao Ming & Celine
eigenaar van Bakhuus Huissen, Bakhuus Elst en Bakhuus Wijchen(acacia).
Lanny Xu & Mindy

In het begin was de zaak middelmatig, maar met de hulp en begeleiding van het Bakhuus-team, werd het langzaamaan steeds beter. In 3 jaar tijd is onze omzet zelfs verdubbeld!

Lanny Xu & Mindy
eigenaar van Bakhuus Akkertje and Bakhuus Goodies