Hero Image

't Bakhuus is een unieke cafetaria-formule, opgericht door Andy Shan in 2004. Na jarenlange ervaring en kennis op te hebben gedaan in zijn eigen snackbar, besloot Andy om de formule uit te breiden en een keten op te zetten. In 2016 opende het eerste filiaal in Ede en sindsdien is 't Bakhuus uitgegroeid tot een succesvolle keten met 40 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Ontmoet ons team

Andy Shan
Andy Shan
directeur

Ik ben Andy Shan, oprichter van 't Bakhuus. In 1997 verhuisde ik van China naar Nederland en werkte in diverse horecabedrijven. In 2004 opende ik mijn eerste zaak in Olst, en in 2015 startte het eerste Bakhuus filiaal in Ede. Nu hebben we ruim 40 vestigingen en zijn we vastbesloten om verder te groeien.

Jennyfer Hong
Jennyfer Hong
accountmanager

Ik ben Jennyfer Hong, accountmanager bij 't Bakhuus. Geboren in China en opgegroeid in Roermond, hielp ik van jongs af aan in de horeca van mijn familie. Deze ervaring helpt mij om goed om te gaan met cafetaria-ondernemers. Samen met Andy ben ik het aanspreekpunt voor (potentiële) Bakhuus ondernemers, en met ons team ondersteunen we hen om nog succesvoller te worden.

Maaike Zellen
Maaike Zellen
backoffice

Mijn naam is Maaike Zellen, 34 jaar, woonachtig in Wierden. Op mijn 14e begon ik in de cafetaria branche, wat leidde tot een opleiding horeca management. Sinds 2015 werk ik bij 't Bakhuus in Olst, waar ik op de werkvloer begon en nu verantwoordelijk ben voor administratie en groothandelsbestellingen. Ook assisteer ik bij marktonderzoeken voor nieuwe vestigingen.

Jennie Zheng
Jennie Zheng
administratie

Mijn naam is Jennie Zheng, ik ben geboren in China en ben op mijn 13de verhuisd naar Nederland. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij 't Bakhuus als administratief medewerkster. In deze functie ben ik voornamelijk bezig met het selecteren van de nieuwe leveranciers, het beheer van de agenda's en het administrative ondersteunen van 't Bakhuus ondernemers.

Een blik op onze stijl

Ondernemers aan het Woord

Ming

Wij zien nog steeds elk jaar een stijgende omzet! Zelfs in deze onzekere tijd zijn we hard aan het groeien. We zijn dankbaar voor deze mooie zaak en hopen dat we hier nog vele jaren mee mogen doorgaan.

Ming
eigenaar van Bakhuus Parkweide Ede
Xi Zhen Yu

In 2019 werden we genomineerd als “De beste ondernemer van het jaar” in Duiven en het afgelopen jaar als “De beste werkgever.Wij zijn een begrip in de buurt geworden!

Xi Zhen Yu
eigenaar van Bakhuus Duiven
Xiao Ming & Celine

Het succes dat wij hebben behaald is bewijs dat het een goede keuze was om onderdeel te worden van 't Bakhuus!

Xiao Ming & Celine
eigenaar van Bakhuus Huissen, Bakhuus Elst en Bakhuus Wijchen(acacia).
Lanny Xu & Mindy

In het begin was de zaak middelmatig, maar met de hulp en begeleiding van het Bakhuus-team, werd het langzaamaan steeds beter. In 3 jaar tijd is onze omzet zelfs verdubbeld!

Lanny Xu & Mindy
eigenaar van Bakhuus Akkertje and Bakhuus Goodies