de Bakhuus formule
Bakhuus is een snelgroeiende franchiseformule in Nederland, waarbij de kwaliteit van ingrediënten tot aan het bord, de uitstraling, de sfeer en de vriendelijke omgang met klanten gewaarborgd blijven. Wij maken het runnen van een eigen onderneming gemakkelijk voor je. Het is fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Wanneer je kiest voor 't Bakhuus, krijg je automatisch kennis, expertise en volledige ondersteuning erbij. Bekijk hieronder de voordelen die wij jou bieden als je verstandig kiest voor 't Bakhuus:
  • Geen instap fee of maandelijkse kosten.
  • Gezamenlijke en voordelige inkoop.
  • Online bestelplatform, personeelsbesparing.
  • Eigen kassasysteem (tweetalig).
  • Jaarlijks hebben we verschillende cursussen die de ondernemers helpt om succesvoller te worden.
  • Leuke groepsuitjes en activiteiten met de grote Bakhuus groep.
  • Meedoen met onze maandelijkse acties.

Onze sterke punten

Trajectbegeleiding

Wij bieden je volledige procesbegeleiding bij de locatieselectie, decoratie, ontwerp, publiciteit, training én opening van jouw vestiging. Wij helpen je als partner door het aanbieden van op maat gemaakte one-stop-services om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de opening.

Uitgebreide distributie

We ondersteunen partners bij bedrijfsbeheer, winkel lay-out, beeldontwerp, inkoop en ons online bestelplatform. Gezamenlijk beheren we energie, afval en verzekeringen. Dankzij groepsprijzen word je als partner winstgevender. Ons geïntegreerde platform vergroot bereik en klantgemak, wat leidt tot hogere omzet.

Financering

Er zijn geen instapkosten of maandelijkse kosten verbonden aan het starten van een Bakhuus. Bovendien kunnen wij je, in overeenstemming met jouw ondernemersvoorwaarden, ondersteunen bij het aanvragen van bankleningen, waardoor de druk tijdens de beginfase van het ondernemerschap wordt verlicht.

Bewezen condept

Wij zijn al 19 jaar groeiende in de branche en lanceren al 8 jaar succesvolle franchisepilots die een volwassen franchisemodel vormen.

Is uw interesse gewekt in de Bakhuus formule? Bent u een zelfstandig ondernemer of zoekt u een cafetaria met meer zekerheid?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!